IVAROMICOM – Producător de Mobilă Adjud

Catalog Produse

Despre noi

Data înființării
Anul 30

IVAROMICOM SRL, și-a început activitatea în anul 1992, ajungând în prezent o companie cu experiență îndelungată în producția și comercializarea de mobilier.

Activând în domeniul producției de mobilă, firma s-a axat pe furnizarea produselor proprii, precum și criteriul satisfacerii integrale a dorințelor și exigențelor clienților noștri.

Clienții noștri sunt firme importante de pe plan local și național.

Obiectiv

Obiectivul nostru este de a oferi o gamă variată de produse, cu un design cât mai atrăgător la prețuri accesibile, astfel, cât mai mulți clienți să se poată bucura de avantajele oferite de produsele noastre realizate cu o tehnologie modernă.

Echipă

Pentru realizarea acestui obiectiv, echipa noastră introduce mereu în procesul de fabricație noi produse și își propune câștigarea de noi clienți și piețe de desfacere în România.

Garanție

Bucurându-ne de o reputație foarte bună în rândul clienților noștri,suntem siguri că produsele noastre vă oferă o satisfacție garantată.

INREGISTREAZA-TE

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Politica de confidentialitatePolitică privind fișierele cookies Termeni si conditii
ANPC | Autoritatea Națională pentru Protecția ConsumatorilorSoluționarea online a litigiilor